Duer

Det er ikke for sjov, når man kalder duer for "rotter med vinger", for hvis duerne først flytter ind på ejendommen, kan de være svære at komme af med.

Dueklatter overalt

Når først duerne har bygget deres reder på et utilgængeligt sted under tagskægget, på loftet eller i en hulning i muren, flyver de rundt på og i ejendommen, spiser, hvad de kan finde og klatter overalt.

Gift er ulovligt

Man må ikke lægge gift ud til duer, så hvis man ikke ligefrem vil skyde dem en efter en, er der ikke andre muligheder end at få sat duesikring op alle de steder, hvor man ikke vil have duerne til at sætte sig.

Spreder smitte og parasitter

Duerne smitter primært ved at kaste deres ekskrementer overalt. Det kan give allergi og astma hos mennesker og dyr, men duerne kan også smitte med så alvorlige sygdomme som meningitis og salmonella. Desuden tiltrækker duerne også andre skadedyr, som kan være kostbare for en virksomhed at få indenfor. I en duerede findes ofte både lus, lopper og mider

Nomus tilbyder effektiv sikring mod duer

Det er naturligvis lettest at sikre mod duerne allerede før, de finder et sted at bygge rede. Nomus råder over en række afprøvede metoder, som let og elegant holder duerne fra at bygge reder og i det hele taget slå sig ned. Bor duerne i nabolaget, kan Nomus opsætte net, lægge pasta ud eller benytte andre former for dueværn, så naboens duer ikke slår sig ned på jeres ejendom.

Nomus har mange års erfaring med duesikring, og med en serviceaftale hos Nomus, er virksomheden og dens ejendomme fri for dueproblemer en gang for alle.

Ring til vores landsdækkende service på 86 43 01 00

Læs mere om Nomus skadedyrsbekæmpelse i LandbrugetIndustrienFødevarevirksomheder og på Minkfarme