Møl

Møl går i både tekstiler og fødevarer. Tidligere kendte de fleste husholdninger til klædemøl og bekæmpelse med mølkugler og lignende. Nu om dage er det mere almindeligt med møl i køkkenskabene, især hvor vi opbevarer brød og kornprodukter. Går der først møl i skabet, er der ikke anden vej, end at smide alle madvarer med gryn, korn og nødder ud og gøre grundigt rent.

Ødelægger gryn, korn, frugt og nødder

For landbruget og fødevareindustrien er det en langt alvorligere situation. Meget almindelige arter som melmøl og frømøl lægger hundredevis af æg i alle slags gryn, korn, tørret frugt og nødder. Er møllene først gået i lageret formerer de sig hurtigt, og det er kæmpe summer, der står på spil, ikke mindst hvis alt må destrueres. 

Nomus kan hjælpe

Men heldigvis er det sjældent nødvendigt at kassere hele fødevarelagre, for med moderne midler og metoder kan møllene uskadeliggøres uden at lagerindholdet går tabt. Som mangeårig partner for landbruget og fødevareindustrien har Nomus ekspertisen til den helt rigtige behandling af alle slags mølangreb. Behandlingen er meget forskellig alt efter, hvilke varer, der er inficeret, men vores certificerede serviceteknikere er uddannede til alle slags mølbekæmpelser.

Ring til vores landsdækkende service på 86 43 01 00

Læs mere om Nomus skadedyrsbekæmpelse i LandbrugetIndustrienFødevarevirksomheder og på Minkfarme