Om Nomus

Nomus er et aktieselskab stiftet i 2006 af landets førende grovvareselskaber.

Alle slags skadedyrsbekæmpelse

Vi løser alle opgaver inden for forebyggelse og bekæmpelse af skadedyr i landbrug, industri og fødevarevirksomhed. Både som enkeltopgaver og i et samarbejde omkring en servicekontrakt.

Nomus arbejder bl.a. for nogle af Danmarks største bedrifter med planteavl og med producenter af kyllinger, grise, kvæg og mink. Vi arbejder desuden for en række havne, møller og virksomheder i fødevareindustrien.

Opdateret og certificeret

Nomus arbejder systematisk med videreuddannelse og certificering af vores serviceteknikere, så vi altid kan tilbyde de nyeste mest effektive bekæmpelser af alle slags skadedyr.

Vi holder os opdateret på de seneste myndighedskrav og kan, bl.a. i kraft af vores samarbejde med DLG's kvalitetsafdeling, hjælpe virksomheder med at leve op til kvalitetskrav og audits fra store kunder som fx Marks & Spencer og Tesco.

Brandsikring og førstehjælp

Nomus hjælper også virksomheder med brandsikring og førstehjælpsudstyr. Med en serviceaftale hos Nomus lever virksomheden altid op til de stadig strengere krav, der stilles til beredskab, sikkerhed og forebyggelse. Vores løsninger er godkendt af Dansk Standard med eget DS-nummer.

Nomus er medlem af BS – Brancheforeningen for Skadedyrsbekæmpelse.

Hvis du vil vide mere om Nomus og høre, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed, så ring 86 43 01 00 for en uforpligtende samtale.