Brand

Det er et faktum, at der opstår mere end 60.000 brande om året i Danmark. En stor del af disse bliver slukket uden brandvæsenets assistance. Derfor er det en rigtig god idé at sørge for, at din ejendom er forsynet med det rigtige brandslukningsudstyr.

Brandsikringsaftale hos Nomus

Vi tilbyder alle typer af håndholdte brandslukkere. De er selvfølgelig alle DS godkendte. Vi rådgiver omkring placering og opsætter brandslukkerne for dig. Det er vigtigt, at brandslukkerne er placeret rigtig i forhold til kravene fra forsikringsselskabet og Arbejdstilsynet (hvis du har en virksomhed). Alle vores brandslukkere er ubrugte og kommer direkte fra fabrikken. Dette sikrer, at vores brandslukkere er helt i top, og ikke overfører eventuel smitte fra andre steder. Dette er især vigtigt, hvis du har en bedrift.

Vores teknikere servicerer dit brandudstyr 1 gang om året i henhold til Dansk Standards anvisninger. Ved hvert besøg udfylder teknikeren en online servicerapport, som viser, hvad han har foretaget sig. Hvis en brandslukker er blevet for gammel, udskifter han den. Vi har vores eget trykprøvningsværksted, hvor vi kan tjekke om trykket i brandslukkeren er, som det skal være.

 

Førstehjælpsudstyr

Nomus tilbyder også følgende førstehjælpsudstyr. Vi servicerer årligt og erstatter, hvis produktet er brugt eller holdbarheden er overskredet.

Førstehjælpskasse

Øjenskyllestationer

Hjertestarter fra SaverOne

Spørgsmål?

Ring til vores landsdækkende
service på:

86 43 01 00

Eller skriv til os

Send en besked