Førstehjælpskursus eller brandkursus​

Indhold på et førstehjælpskursus:

​– lær at redde liv på et førstehjælpskursus.

Alt afhængigt af dit behov, skal du vælge det førstehjælpskursus, som er relevant for dig. Lær førstehjælp ved at tage et førstehjælpskursus – og bliv en af dem, der kan redde et andet menneskes liv. Et førstehjælpskursus kan ofte tages på en enkelt dag.

Vores instruktører gennemgår et særligt udviklet uddannelsesprogram, hvor de lærer at undervise efter nyeste pædagogiske principper, og de bliver løbende opdateret med den nyeste viden på førstehjælpsområdet.

Vores undervisningsmaterialer følger altid de europæiske guidelines.

På et grundkursus i førstehjælp lærer du hjertemassage og hvordan du skal bruge en hjertestarter.​

 

Indhold på et brandkursus

– Vær ét skridt foran – tag et brandkursus.

Vi benytter kun uddannede erfarne brandmænd til undervisning i brandbekæmpelse. Vores instruktører er utrolig skarpe og lynhurtige til at lave en risikoanalyse af din virksomhed og kan dermed levere en undervisning, der er 100 % relevant.

Små brande kan lamme produktioner i uger eller måneder, og indkøb af nye og måske endda specialfremstillede maskiner kan tage endnu længere tid. Det er en god investering at få alle medarbejdere i gennem et brandkursus.

Der skal gribes ind i de første kritiske minutter, ellers vil branden udvikle sig til en uoverskuelig ulykke, som selv brandvæsenet skal kæmpe længe med.

Gribes der ind i løbet af de første 1-3 minutter kan skaderne begrænses til et minimum – afhængig af at der vælges det rigtige slukningsmiddel og slukningsteknik.

Brandkurset har en varighed af 2-3 timer, alt efter virksomheden størrelse og risici.

 

Tag et brandkursus eller førstehjælp nu!​

Kontakt Nomus

Hør mere om vores brand- og førstehjælpskurser.

Ring til os på telefon

8643 0100​

 

Spørgsmål?

Ring til vores landsdækkende
service på:

86 43 01 00

Eller skriv til os

Send en besked