Førstehjælpskasse, førstehjælpsskab og medicinskab​

Resc-Q-Assist førstehjælpskasse​

 

Resc-Q-Assist

​Førstehjælpskassen af mærket Resc-Q-Assist findes i to forskellige størrelser. Nomus vil naturligvis rådgive jer, så I får den rigtige førstehjælpstaske. En førstehjælpskasse er god at have i nærheden, hvis der sker uheld.

Sker der ulykker på arbejdspladsen? Kan der forekomme forbrændinger, ulykker i køkkenet eller klemte fingre? Så vælg en førstehjælpskasse fra Nomus. Udstyret i en førstehjælpstaske kan både bruges til store og små skader og kan nemt betjenes. Der vises præcis, hvad man skal gøre i tilfælde af en ulykke, og kassen er derfor også god til uerfarne personer. Gør derfor dig og dine kollegaer en tjeneste og køb en førstehjælpskasse!

Medicin- og førstehjælpsskabe

​Nomus kan levere og montere medicin- og førstehjælpsskabe i virksomheder og offentlige institutioner.

Med et førstehjælps- og medicinskab ved alle i virksomheden eller institutionen, hvor de skal finde førstehjælpsprodukter og medicin. Det er vigtigt, at man har let adgang til førstehjælpsudstyr, når man skal bruge det.

Førstehjælpsskabet kan også anvendes som backup til jeres førstehjælpskasse, så I ikke lige løber tør for førstehjælpsudstyr, og nemt og hurtigt kan fylde kassen op igen.

 

Første hjælpemiddel er guidehjulet

Guidehjulet fortæller førstehjælperen præcis hvordan de skal handle alt efter hvilke skade det er.

Hjulet illustrerer forskellige typer skader og farverne på hjulet angiver hvilke handlinger der skal tages for at behandle den tilskadekomne korrekt. Det andet er farverne i førstehjælpskassen.

Når en person kommer til skade, kan du ofte ikke finde førstehjælpskassen. frygt ikke vi har gjort det nemmere med den let genkendelig gule farve, som du kender fra ambulancerne. Resc-Q-Assist indeholder farvekodede der gør det nemt og hurtigt at finde det du skal brug.

Førstehjælpskassen af mærket Resc-Q-Assist findes i to forskellige størrelser. Nomus vil naturligvis rådgive dig,så du får den rigtige førstehjælpskasse. En førstehjælpskasse er god athave i nærheden, hvis der sker uheld.​

Sker der ulykker på arbejdspladsen?

Kan der forekomme forbrændinger, ulykker i køkkenet eller klemte fingre?

Så vælg en førstehjælpkasse fra Nomus.

Udstyret i en førstehjælpkasse kan både bruges til store og små skader og kan nemt betjenes.

Der vises præcis, hvad man skal gøre i tilfældet af en ulykke, og kassen er derfor også god til erfarne personer.

Gør derfor dig og dine kollegaer en tjeneste og køb en førstehjælpkasse!

 

Spørgsmål?

Ring til vores landsdækkende
service på:

86 43 01 00

Eller skriv til os

Send en besked