Om Nomus

Hvem er vi?

Om Nomus

Nomus A/S er et skadedyrsbekæmpelsesfirma, som blev grundlagt i 2006 af landets førende grovvareselskaber. Vores kerneområde var dengang skadedyrssikring i landbrug, industri og fødevarevirksomhed, og det er det stadig.

I 2006 startede vi med at være tre serviceteknikere, men virksomheden har siden udviklet sig. I dag har vi 18 serviceteknikere, som dækker hele Danmark – også Bornholm.

Fælles for serviceteknikerne er, at de er autoriserede skadedyrsbekæmpere, der er grundig oplært indenfor branchen for at kunne levere bekæmpelse på det høje niveau, som Nomus kræver af dem. De kan alle desinficere minkfarme, kyllingehuse, svinestalde, og sprøjte tomme haller og siloer forebyggende mod kornskadedyr. 

Flere af vores serviceteknikere har også et gasningsbevis, som gør dem i stand til at foretage korngasninger – både i haller og på skibe.

I 2012 udvidede vi vores forretningsområde med brandsikring, og siden 2016 har vi stået for skadedyrsbekæmpelsen i to kommuner.

Vi har mange private kunder, som får vores hjælp til bekæmpelse af bl.a. hvepse, myrer, husmår og meget andet. Dette kan du læse mere om andetsteds på siden.

Når du ringer til Nomus, kommer du til at tale med en af vores tre kompetente medarbejdere på kontoret i Randers. De har et solidt kendskab til skadedyrsbekæmpelse, og sidder klar til at rådgive dig.

Spørgsmål?

Ring til vores landsdækkende
service på:

86 43 01 00

Eller skriv til os

Send en besked