Om Nomus

Hvem er vi?

Om Nomus

Nomus A/S er et skadedyrsbekæmpelsesfirma, som blev grundlagt i 2006 af landets førende grovvareselskaber. Vores kerneområde var dengang skadedyrssikring i landbrug, industri og fødevarevirksomhed, og det er det stadig. I 2006 startede vi med tre serviceteknikere, men virksomheden har siden udviklet sig. I dag har vi 28 serviceteknikere, som dækker hele Danmark.


Fælles for serviceteknikerne er, at de er autoriserede skadedyrsbekæmpere, der er grundigt oplært indenfor branchen for at kunne levere bekæmpelse på det høje niveau, som Nomus kræver af dem. De kan alle desinficere, kyllingehuse, svinestalde, og sprøjte eller varmtågebehandle tomme haller og siloer forebyggende mod kornskadedyr.
Flere af vores serviceteknikere har også et gasningsbevis, som gør dem i stand til at foretage korngasninger - både i haller, containere og på skibe. Alternativt udbygger vi til stadighed vore kompetencer inden for behandling af korn mod skadedyr med andre andre midler end gas.


I 2012 udvidede vi vores forretningsområde med brandsikring, og siden 2016 har vi gradvist udvidet varetagelsen af skadedyrsbekæmpelsen til stadigt flere kommuner.
Når du ringer til Nomus, kommer du til at tale med en af vores kompetente medarbejdere på kontoret i Randers. De har et solidt kendskab til skadedyrsbekæmpelse, og sidder klar til at rådgive dig.

Spørgsmål?

Ring til vores landsdækkende
service på:

86 43 01 00

Eller skriv til os

Send en besked