Sikringsordning

Sikringsordning hos Nomus

Hvis du vælger en sikringsordning hos Nomus, er du dækket godt ind i forhold til forebyggelse og bekæmpelse af mus og rotter.

Hvordan får jeg en sikringsordning?

Som det første sender vi en servicetekniker hen til dig.
Denne servicetekniker vil fremover være din faste kontaktperson. Sammen med dig vil serviceteknikeren gennemgå dine bygninger og omkringliggende areal.
Ud fra denne gennemgang vil serviceteknikeren vurdere hvor mange depoter, du har behov for, og hvor de skal opstilles i forhold til at opnå den optimale sikring. Du vil efterfølgende modtage et skriftligt tilbud på en sikringsordning hos os.

Hvad indebærer en sikringsordning?

En sikringsordning indeholder et fast antal servicebesøg samt fri tilkald, hvis der skulle opstå en akut situation.

Ved hvert servicebesøg tjekker serviceteknikeren depoterne og vurderer, om der er behov for andre tiltag. Et nyt tiltag kan f.eks. være flere depoter, bekæmpelse med gift eller et råd om at fjerne ukrudt. Alt dette skriver serviceteknikeren i sin servicerapport, som han afleverer hos dig.

Servicerapporten indeholder oplysninger om hvad serviceteknikeren har foretaget sig, hvilke observationer, han har gjort sig, og eventuelle anbefalinger til at forbedre forholdene på adressen.

Du kan tilgå alle dine servicerapporter på Nomus’ hjemmeside.

Gift og miljø

Nomus’ depoter er aflåste metalkasser, som sikrer, at eventuel gift ikke er frit tilgængeligt. Som udgangspunkt indeholder depoterne mekaniske kombifælder, men de kan også til tider indeholde gift.

I juli 2016 indførtes den nye rottelov med skærpede restriktioner til giftbrug. Ifølge loven må man ikke længere benytte gift som forebyggende bekæmpelsesmiddel.

Til gengæld må man anvende gift, når der er en igangværende bekæmpelse. 

Først og fremmest foretager Nomus en giftfri bekæmpelse. En giftfri bekæmpelse kan f.eks. være smækfælder eller elektroniske fælder. Vi har fokus på miljøet og anvender den mildeste form for antikoagulerende gift først. Dette betyder dog ikke, at vi går på kompromis med bekæmpelsen, og vi anvender selvfølgelig dét, der skal til for at komme gnaverne til livs.

Serviceteknikere

Alle vores serviceteknikere er autoriserede og grundigt oplært i skadedyrsbekæmpelse. Vi sørger løbende for videreuddannelse, så vi altid kan tilbyde de nyeste og mest effektive bekæmpelsesmetoder af alle slags skadedyr.

Læs mere om din virksomhed: Landbrug, Industri & Fødevarer

Spørgsmål?

Ring til vores landsdækkende
service på:

86 43 01 00

Eller skriv til os

Send en besked