Møl

Bekæmpelse af møl

For privat og erhverv

Tegn på møl

Hvis du har møl, vil du ofte kunne se møllene blafre rundt i dit hjem eller virksomhed. Møllene laver huller i tekstiler og efterlader møllarver på f.eks. vægge eller loft

Møl i dit hjem

Møl går i både tekstiler og fødevarer. Tidligere kendte de fleste husholdninger til klædemøl og bekæmpelse med mølkugler og lignende. Nu om dage er det mere almindeligt med møl i køkkenskabene, især hvor vi opbevarer brød og kornprodukter. Går der først møl i skabet, er der ikke anden vej, end at smide alle madvarer med gryn, korn og nødder ud og gøre grundigt rent.

Møl i landbrug, producenter og detailhandel

For landbruget og fødevareindustrien er det en langt alvorligere situation. Meget almindelige arter som melmøl og frømøl lægger hundredevis af æg i alle slags gryn, korn, tørret frugt og nødder. Er møllene først gået i lageret formerer de sig hurtigt, og det er kæmpe summer, der står på spil, ikke mindst hvis alt må destrueres.

Nomus kan hjælpe

Men heldigvis er det sjældent nødvendigt at kassere hele fødevarelagre, for med moderne midler og metoder kan møllene uskadeliggøres uden at lagerindholdet går tabt.
Som mangeårig partner for landbruget og fødevareindustrien har Nomus ekspertisen til den helt rigtige behandling af alle slags mølangreb. Behandlingen er meget forskellig alt efter, hvilke varer, der er inficeret, men vores certificerede serviceteknikere er uddannede til alle slags mølbekæmpelser.

Spørgsmål?

Ring til vores landsdækkende
service på:

86 43 01 00

Eller skriv til os

Send en besked